Prachtige tieten stiefvader neukt dochter

prachtige tieten stiefvader neukt dochter

Voor hij het weet is zijn oudste zus hem aan het pijpen en wordt deze tegelijk weer gevingerd door haar jongere zusje. Dit moet je zien, de geiligheid druipt er van af! Kom snel verder kijken! Je hoort de meisjes kermen van genot als hun broer zijn pik voor het eerst langzaam naar binnen dringt Moeder neukt dochter, vader neukt dochter, broer neukt zusje, geheime seks relaties tussen familie leden en jij kunt stiekem meegluren naar deze geile films!

Bekijk de trailer en je ziet een video opgenomen met een verborgen camera. De stoute vader had zichzelf verwend met zijn eigen geile incest pornofilm, maar die is in onze handen terecht gekomen! Kom hem snel bekijken, voordat we hem offline moeten halen! Dit is de echte incest die je nergens anders kan vinden! Opa is dol op zijn kleindochters Zoon misbruikt! Broer lokt zusje in de kelder Mag dit zomaar in Nederland?

Vader neukt dronken dochter! Deze films zijn verboden! Moeder Neukt Zoon Horror vader neukt dochter! Zusje komt op broers pik klaar. Moeder zuigt de harde lul van zo Kleinzoon drogeert oma! Vader betrapt moeder met dochter Ze pijpt haar broer wakker. Erik neukt zijn jongste zusje! Gedwongen Sex Met Pa. In deze incest seks film zie je vader, moeder en dochter in een geil incest seks spel vewikkeld. Ja het is gecompliceeerd. Maar wij doen niet zo moeilijk. Kom gewoon verder kijken naar deze perverse familie die al hun incest ervaringen op video hebben vastgelegd omdat ze ernom op geilen dat mensen stiekem naar ze kijken en daar opgewonden van raken.

Bekijk de keiharde incest trailer! Ze gaan flink te keer en latem je meegenieten van alle hete pentraties en orale seks beurten! Deze ouwe man heeft enorm veel mazzel dat zijn dochters krap bij kas zitten! Voor wat beltegoed en extra zakgeld laten ze hun perverse vader aan hun jonge lijven likken. Kijk hem eens genieten de oude geilaard. Wie wil dat nou niet! Zijn meiden hebben heerlijke strakke lijven met heerlijke prille borsten en een poesje zo groen als gras met van die vlashaartjes!

Eerst likt hij lekker aan hun kutjes en daarna wordt hij door twee dochters tegelijk afgezogen. Nu nog even klaarkomen pa! Vader is jarig en heeft een ondeugende fantasie als kado in gedachten. Hij heeft al een poosje geile opmerkingen zitten maken tijdens het avondeten en moeder wezen polsen om hun dochter in het sex spel te betrekken.

Vandaag is het zover en verleiden vader en moeder hun scheel kijkende dochter tot incest seks. Hun dochter Petra heeft niet veel zelfvertrouwen en lijd een beschermd leventje binnenshuis met haar ouwelui. Die band zal nu alleen maar sterker worden nu ze onderdeel is geworden van de geile incest fantasie van haar vader. Of denk je niet, Steve? Je bent een heel knap meisje met een enorm sexy figuur en de jongen die jou later krijgt mag wel heel dankbaar zijn. Jij zegt maat wat, jij bent dronken!

Ik kon het niet helpen, maar ik merkte dat haar grote, ronde borsten zich bewogen onder haar katoenen nachtpon, terwijl zij diep adem haalde. Ik had toch gelijk, verdomme? Zij was echt een lekkere stoot geworden, daar was geen twijfel over.

Maar je moest toegeven, hij liet zich niet buiten het gesprek sluiten. Hij ging zijn eigen weg Je hebt wel een knuffel verdiend. Ik kon het niet helpen, maar ik zag hoe hij zijn gezicht liet rusten op de grote, slechts door een dunne nachtpon bedekte, borsten.

Als ik niet zo dronken was geweest, zou ik gezworen hebben dat hij even trots naar mij glimlachte. Ik bedoel, als ik dan zo aantrekkelijk ben, waarom doen ze dan niets?

Jezus, als die nachtpon nog iets losser rondom haar nek hing, kon ik zelfs haar tepels zien. God, wat had zij een lekkere tieten. Hoe kan ik nou iemand onzeker maken? Ik bedoel, jongens kunnen afgeleid of zelfs geïntimideerd worden door een al te mooie vrouw," zei ik, terwijl ik weer naar de hals van haar nachtpon keek.

Je bent net zo mooi als een fotomodel en jongens met seks in hun gedachten kunnen dat soort visuele intimidatie nog niet verwerken. Ik bedoel, op een volwassen manier? Je bent een prachtige, volwassen, en heel sexy vrouw.

Dit probleem had haar kennelijk al lang bezig gehouden en mijn mening was voor haar een soort katharsis of openbaring Ondanks de ernst van het moment, kon ik alleen maar denken aan haar meisjesborsten die heel lichtjes drukten tegen mijn borst en aan de aangenaam zoete geur van haar zijdezachte lange blonde haar in mijn gezicht.

Zij hield mij vast en liet mij niet los, zodat ik haar maar liet begaan en haar een beetje terug knuffelde. Maar ik werd mij wel steeds meer bewust van haar lichaam Ik verloor mijzelf in het moment en streelde over haar rug en over haar slanke stevige rondingen. Ik streelde omhoog en omlaag over haar rug, elke keer ietsje lager en dan terug langs haar zijkant Plotseling legde zij haar been over mij heen en kwam bovenop mij liggen, nog steeds mij lekker knuffelend, maar ik werd een beetje bang.

Ik had een erectie hoewel ik me tot dan toe er niet bewust van geweest. Nu drukte die erectie tegen haar strakke buik en ik was bang dat zij hem zou kunnen voelen. Even later was ik daar zelfs zeker van, toen zij haar knieën aan weerszijden van mijn benen legde en met zachte druk haar kruis tegen mijn stijve piemel drukte.

Dit ging niet goed! Mijn eigen dochter wreef haar kruis tegen mijn stijve piemel aan, of niet soms? Of was het mijn verbeelding Maar ik voelde het opnieuw. Zij drukte iets harder, duidelijk waarneembaar. Zij speelde bewust een subtiel spel. Zij wreef met opzet tegen mijn piemel! Mijn eigen dochter wilde haar poesje tegen mijn stijve piemel aan wrijven!

Dit mocht ik toch niet laten gebeuren? Ik streelde even langs haar rug en klopte toen hard op haar billen als een signaal dat deze te innige omhelzing afgelopen moest zijn.

Maar dat gebeurde niet. Zij streelde mijn hoofd, duwde haar neus in mijn nek en perste haar kruis nog harder op mijn bonzende piemel. Mijn handen lagen nog steeds op haar billen en ik voelde hoe ik ze in een reflex stevig beetpakte. Oh God, ik begon er zelfs in te knijpen! Ik liet me maar gaan en masseerde lekker haar billen. Ze voelden zo groot, zo zacht, zo rond, zo uitnodigend. Ik kneedde ze harder en harder en Janelle begon haar kruis nog steviger tegen mij aan te drukken.

En ik begon haar steeds steviger tegen mij aan te trekken. Toen realiseerde ik mij ineens waar ik mee bezig was. Oh mijn God, dacht ik, wat ben ik aan het doen?

Ik ben mijn eigen dochter aan het droogvrijen. Wat zou Carla hier wel van denken? Ik schudde mijn gezicht snel heen en weer, om Janelle’s haar uit mijn ogen te krijgen en keek toen angstig naar mijn vrouw en zoontje. En ik was stomverbaasd. Danny had het nachthemd van Carla opengeknoopt en was haar borsten aan het strelen!

Zij leunde met haar hoofd achterover en liet haar eigen zoon vrijuit spelen met haar grote blote borsten! In Godsnaam, wat waren die twee daar aan het doen? Danny likte aan de opgezwollen tepel van zijn moeder met zijn tong zeer deskundig , en toen zag ik zijn hand onder haar nachtpon glijden Hij vond het kennelijk snel want Carla begon te kreunen en spreidde haar benen. Hij tilde het nachthemd op en ik zag zijn vingers strelen over haar slipje.

Ik zag haar gesloten ogen en begreep dat zij volledig onder invloed van de alcohol was en zo geil als de hel. Ik vreesde dat zij ons zoontje alles zou toestaan wat hij maar wilde. Ik zag dat Danny het slipje van zijn moeder opzij schoof. Ik zag haar behaarde kut, zijn vinger gleed erin en begon erin en eruit te glijden en terwijl hij nog steeds aan haar borst lebberde.

Zij duwde haar poesje tegen me aan, spreidde haar heupen nog breder rondom mijn dijen en trok haar knieën omhoog om nog dichter tegen mij aan te komen schurken. Ik werd opgewonden van het gevoel van mijn dochter die mij ongegeneerd aan het droogneuken was. Zij hief haar hoofd langzaam boven het mijne en toen kuste ik haar. Zij deed haar mond open. Toen onze lippen elkaar ontmoetten, duwde zij mijn hoofd omlaag en haar tong drong door in mijn mond - ik kreunde van genot.

God, wat werd ik opgewonden. Zij draaide haar tong rond in mijn mond en vervolgens zoog ze aan mijn tong, zodat ik mijn tong in haar mond duwde. Zij trok haar knieën nog verder op en schurkte tegen mijn piemel. Droogneuken met alleen nog haar slipje en mijn pyamabroek ertussen. Ik kon de vochtige warmte van haar poesje door onze kleren heel voelen. Haar bewegingen op mijn piemel maakten dat mijn heupen onbewust begonnen te bewegen in hetzelfde ritme.

God, wat was ze heet Ik duwde haar weg Zij ging rechtop zitten en legde haar handen op mijn borst. Onze ogen ontmoetten elkaar. Mijn dochter keek schaamteloos op mij neer, terwijl ze mij diep in mijn ogen keek. Ik reikte naar haar nachtpon en hief hem omhoog met mijn handen, haar borsten blootstellend aan de warme avondlucht. Ik streelde ze en kneedde ze, terwijl zij steeds met haar natte kutje op mijn lul bleef slijpen. God, wat wilde ik haar graag neuken, maar dat mocht ik niet doen! Nee, in godsnaam nee, dat zou pas heel erg slecht zijn!

Zij leunde iets voorover, net voldoende om haar borsten vlak voor mijn gezicht te laten bungelen. Ik voelde een van haar tepels langs mijn mond glijden en zoog erop. Eigenlijk sabbelde ik er meer aan. Ik likte over haar blote borsten, eerst de eerste en vervolgens de andere, ze gleden over mijn gezicht, terwijl ik eraan likte.

Toen viel ik uitgeput achterover en bewonderde ze alleen nog maar. Mijn dochters borsten leken op die van een pinup-girl, in alle opzichten perfect gevormd en helemaal bloot God, wat was het verlokkelijk. Ik wilde er alleen maar aan zuigen, misschien even met mijn piemel over de tepels strijken, maar verder mocht ik niet gaan Toen werd ik weer afgeleid door geluiden naast van ons. Ik keek naar Danny en Carla. Danny zat op zijn knieen naast zijn moeder, die op haar slaapzak zat.

Hij hield zijn jonge, stijve piemel voor haar gezicht en zij likte eraan. God wat een geile vertoning. Haar grote blote borsten schommelden terwijl zij haar hoofd omhoog en omlaag bewoog langs zijn stijve jongenspiemel. Ik keek naar Janelle terwijl zij omlaag reikte en haar nachtpon over haar hoofd trok en weggooide. Zij trok toen ook mijn T-shirt uit. Vervolgens begon ze aan het elastiek van mijn pyamabroek te trekken. Zij schoof mijn broek naar beneden en ik deed mijn heupen omhoog terwijl zij hem uitdeed.

Vervolgens stond ze op en deed haar eigen slipje uit. Het zweet brak mij uit toen ik zag dat mijn dochter haar benen spreidde boven mijn naakte lichaam en ik haar blote kutje zag terwijl haar tieten boven mijn gezicht bungelden. Haar blonde behaarde poesje glinsterde vochtig.

Haar kutlippen waren rijp en roze, een perfecte natte droom. Zij hurkte langzaam naar beneden totdat haar vochtige poesje over mijn piemel gleed. Ik keek ernaar terwijl zij mijn lul voorzichtig in haar hand pakte en hem langzaam tegen haar zachte vochtige vagina liet komen.

Dit contact zond vlammende bliksemschichten door mij heen. Ik voelde al vonken overschieten, toen haar kutje nog nauwelijks het puntje van mijn lul aanraakte. Langzaam liet zij zich naar beneden zakken.. Mijn God, haar poesje was zo nauw en heet dat ik bijna ter plekke begon klaar te komen!

Dat mocht ik echt niet laten gebeuren, dat zou veel te gevaarlijk zijn, want ze was niet aan de pil. Mijn vrouw trouwens ook niet, nu ik daarover nadacht.

Janelle zuchtte diep toen ze de volledige lengte van mijn piemel in zich had en zij begon langzaam op mijn piemel te rijden, terwijl ik haar beetpakte en bewonderend met haar bungelende tieten speelde. Oh God, ik ben mijn eigen dochter aan het neuken, mijn stijve lul sopt in haar sappige poesje terwijl ik speel met haar tieten en diep in haar mooie ogen kijk.

Maar Jezus, het was zo vreselijk geil! Zij zuchtte en steunde en ik probeerde maar zo passief mogelijk te blijven om niet klaar te komen. Toen schrok ik hevig, want ik hoorde Carla roepen: Ja, jongen, stop je lul erin!

. TANTRA MASSAGE INTIEM 50 NEUKEN

Erotische massage leek geil wijfje

: Prachtige tieten stiefvader neukt dochter

Prachtige tieten stiefvader neukt dochter Ga door geile pap, lik me papa, ooohh ik ga zo komen. Mijn God, haar poesje was zo nauw en heet dat ik bijna ter plekke begon klaar te komen! Wij begonnen te vergeten hoe koud het eerder was geweest. Ik wil dat jij je zaad in mij spuit, net als Danny bij Mamsie! Hij pakte haar hoofd en trok dat verder over zijn pik, het was het meisje snel duidelijk dat hij dieper veel dieper gepijpt wilde worden.
Prachtige tieten stiefvader neukt dochter 938
PRIVE ONTVANGST VOORBURG SCHOONZOON NEUKEN Je kunt het niet bedenken of het is aanwezig! Mijn stijve lul in mijn dochter, samen genietend. Opa is dol op zijn kleindochters. Eigenlijk sabbelde ik er meer aan. Er was alleen gevriesdroogd voedsel, maar wij wisten dat het als manna uit de hemel zou smaken na die lange voettocht van misschien wel veertig kilometer.
Prachtige tieten stiefvader neukt dochter Meesteres lorena vrouw zoekt onervaren man

Bekijk de keiharde incest trailer! Ze gaan flink te keer en latem je meegenieten van alle hete pentraties en orale seks beurten! Deze ouwe man heeft enorm veel mazzel dat zijn dochters krap bij kas zitten!

Voor wat beltegoed en extra zakgeld laten ze hun perverse vader aan hun jonge lijven likken. Kijk hem eens genieten de oude geilaard. Wie wil dat nou niet! Zijn meiden hebben heerlijke strakke lijven met heerlijke prille borsten en een poesje zo groen als gras met van die vlashaartjes! Eerst likt hij lekker aan hun kutjes en daarna wordt hij door twee dochters tegelijk afgezogen. Nu nog even klaarkomen pa! Vader is jarig en heeft een ondeugende fantasie als kado in gedachten.

Hij heeft al een poosje geile opmerkingen zitten maken tijdens het avondeten en moeder wezen polsen om hun dochter in het sex spel te betrekken. Vandaag is het zover en verleiden vader en moeder hun scheel kijkende dochter tot incest seks. Hun dochter Petra heeft niet veel zelfvertrouwen en lijd een beschermd leventje binnenshuis met haar ouwelui. Die band zal nu alleen maar sterker worden nu ze onderdeel is geworden van de geile incest fantasie van haar vader.

Samen met haar moeder verwennen ze pappa voor zijn verjaardag! Jack ligt lekker met zichzelf te spelen in de ochtend en zijn zusje heeft dit opgemerkt en staat stiekem te gluren naar de geile melk bewegingen van haar broer. Ze begint zichzelf te vingeren en het geil loopt langs haar dijen naar beneden en begint zachtjes te kreunen maar mag niet opvallen.

Niets vermoedend stap moeder uit de slaapkamer en betrapt haar dochter op de gang! Deze schrikt en rolt naakt de kamer van haar broer binnen, die net aan het klaarkomen is!.

Moeder en dochter zien hun zoon en broer spuitend op bed liggen, kijken elkaar aan en wachten niet langer! Ze springen bij hem op bed en beginnen hem af te zuigen en likken samen het zaad op! Jack is in notime weer hard voor actie!

Vader is een saaie lul en Peter is altijd al een moederskindje geweest. Peter betrapt zijn moeder in de douche als ze zich aan het klaarmaken is met de douchekop op haar klitje spuitend. Peter staat zich af te trekken en zijn moeder merkt dit op.

Ze nodigt hem opeens uit om "even haar rug te komen wassen" Peter schaamt zich maar stapt met zijn harde lul in de douche cabine. Oww schatje zegt zijn moeder. Ik help je wel even van je harde lul af en begint hem lekker af te zuigen Moeder legt haar hand op de knie van haar dochter en wrijft langzaam tot haar kruis. Haar dochters adem stokt en het bloed stijgt naar haar hoofd. Haar gedachten gaan sneller en sneller en allemaal tegenstrijdigheden schieten door haar hoofd. Kan dit wel, of kan dit niet?

Het kan dus wel! Deze rasta broer heeft een enorme PIK! Een mooie tamp en dat heeft zijn jongere zusje ook opgemerkt die een enorm verlangen heeft naar sex met haar eigen broer. Ze is zijn slaapkamer ingelopen terwijl hij naakt op bed ligt en verleid haar broer en gooit alles in de strijd om hem over te halen tot geile incest seks! Kijk haar eens aan zijn harde lul zuigen en wat kreunt ze geil als ze door hem wordt geneukt in deze geile incest pornofilm.

Wil jij alles zien? Ze hebben van wat vrienden gehoord dat Cambodja een waar paradijs was en ze besloten met hun vieren een paar weken vakantie daar te gaan doorbrengen. Een echte mannen vakantie, de vrouwen en kinderen konden ze daar niet bij gebruiken, met een goede smoes was het een werk vakantie geworden, dat kon ook wel van de fabriek waar ze werkten leverden ook aan dergelijke landen.

Cambodja was op zich een mooi land, er heerste een koning, Norodom Sihanouk, de regering stelde niet zoveel voor, een prins had daar de touwtjes goed in handen prins Norodom Ranaridah. Toeristen kwamen er voor de mooie tempels, Preah Vihear, het land bestond uit twintig khet provincies en drie stedelijke gebieden, krong genoemd.

Mannelijke toeristen kwamen er ook voor de prostituees, het was gewoon gebruikelijk in dat land dat mannen al vrij vroeg de dames van plezier bezochten. Na Thailand was nu Cambodja een paradijs! Ze wenkte, dus Jaap liep al achter ze aan, de rest liep maar mee, zodat ze bij elkaar bleven, Jaap liep letterlijk achter zijn pik aan, de stijve paal was goed te zien in zijn broek.

Jaap kon het niet laten hij koos er twee uit, er werd onderhandeld over de prijs, hij kon hier ook gelijk een kamer huren. Jaap was niet meer te houden, hij kon niet wachtten, zijn pik zat vreselijk klem in zijn broek en die meiden zagen er lekker uit, korte rokjes een wat verschoten hemd, veel meer hadden ze niet aan, wat voor Jaap ook helemaal niet hoefde.

Jaap werd naar een kamertje gebracht, dat er beter uit zag dan het hok waar ze net zaten, er stond een koelkast met drank en fris, wat hij gebruikte kon hij na afloop af rekenen.

De meiden spraken in een vreemd taaltje met elkaar, Jaap vond dat niet erg, met handgebaren zou hij wel duidelijk maken wat hij verlangde. Jaap trok zijn broek en slip uit, zijn harde pik was er klaar voor, er parelde al voorvocht op, hoe hij het hen duidelijk maakte weet ik niet, maar Pong greep zijn pik en begon er aan te zuigen.

Ping kroop achter hem en hield zich bezig met zijn kont, ze likte de bezwete billen af, likte zijn ballen, en rimde zijn anus. Pong zoog stevig aan zijn dikke pik, dit had ze duidelijk al vaker gedaan, die zal al wel honderden lullen hebben afgezogen, maar dat zal Jaap worst wezen, het voelde lekker aan, en tenslotte waren ze daarvoor hier. Hij pakte haar hoofd en trok dat verder over zijn pik, het was het meisje snel duidelijk dat hij dieper veel dieper gepijpt wilde worden.

Jezus, dergelijke seks kreeg hij thuis niet, zijn vrouw zag hem al staan met de vraag, rim mijn reet, schat! Zijn lul ging lekker strak haar keel in en uit, ze bleef hem aankijken met haar bruine ogen. Zijn vrienden hebben een redelijk hotel gevonden, dar troffen ze nog wat Nederlanders, die er al een tijdje verbleven, hier was Heineken verkrijgbaar, met een biertje er bij kwamen de sterke verhalen.

De mannen luisterden er na en in hun broek schokte ook wat oomhoog, het idee dat hun vriend Jaap al gezogen werd en wisten ze veel wat nog meer. De andere mannen vertelden dat ze er al een aantal weken zaten en al tientallen meiden hebben afgewerkt, je kon hier flikken wat je thuis niet hoefde te proberen.

Klaas begreep wat ze bedoelde, thuis, meestal wilde de vrouw niets, pijpen was iets voor hoeren en aan je kont zitten hoefde je al helemaal niet mee aan te komen want dan was je een vuile smerige gestoorde viezerik, thuis was je alleen maar goed voor dat er elke maand loon op de bank kwam!

Ik houdt het niet meer, ik wil neuken, riep hij op eens. De anderen namen nog een biertje toen Klaas met een dikke leuter in de broek de straat op liep, hij verdween om de hoek, daar stond een nogal oud en gerimpelde vrouw voor een klein huisje, nou huisje meer een bouwval.

Hij keek onder haar rokje en trok haar slipje naar beneden, een mooi bruin kaal kutje, ze moest maar op de grond gaan liggen want hij zag geen bed, snel zette hij zijn harde pik op haar spleet, hij was zo geil dat van kalm aan en rustig geen sprake kon zijn, dat deed hij thuis wel, moest hij thuis wel! Hij drukte ruw bij haar naar binnen, de tranen sprongen haar in de ogen, dat het nou net gelijk zo een dikke buitenlandse lul moest zijn die bij haar voor het eerst naar binnen boorde.

Klaas voelde dat ze inderdaad erg strak was, de weerstand die hij tegen kwam ramde hij weg, en nam haar met diepe halen, het koste ten slotte een vermogen, vond hij. Ze huilde, de moeder hield buiten haar handen voor haar oren, dit hoefde ze niet te horen, en het zou toch een keer gebeurt zijn, dan maar nu dan was ze klaar om vaker gebruikt te worden.

Hij trok na te zijn klaar gekomen zijn broek op, frommelde zijn kleverige bebloede pik in zijn broek en verdween. De volgende morgen, of liever tegen de middag zagen ze Jaap aan komen waggelen, die had zich meerdere malen totaal diep laten pijpen, en met vingers in zijn kont was hij kreunend in die geile bekkies klaar gekomen. Na twee weken raakte ze aardig door hun geld heen, het aantal zuig meisjes dat aan hun pik had gelurkt wisten ze niet meer.

Ze spraken wel af dat ze volgend jaar weer wilde en dan wat langer, op het vliegveld van Phnom-Penh keken ze nog een keer om, een jaar zouden ze moeten wachten voordat ze weer bij de zuig meisjes en neukmeisjes waren, de Suck girls and Fuck girls!

Stel je eens voor, een regenachtige zondagmiddag, je zusjes samen met jou alleen thuis en je ouders de hort op.

Na wat stoeiwerk en rare sex ontdek spelletjes zoals flesje draaien, twister en doen durven of waarheid beland deze geile gozer met zijn twee tiener zusjes in een verhitte sexpartij terecht. Voor hij het weet is zijn oudste zus hem aan het pijpen en wordt deze tegelijk weer gevingerd door haar jongere zusje.

Dit moet je zien, de geiligheid druipt er van af! Kom snel verder kijken! Je hoort de meisjes kermen van genot als hun broer zijn pik voor het eerst langzaam naar binnen dringt Moeder neukt dochter, vader neukt dochter, broer neukt zusje, geheime seks relaties tussen familie leden en jij kunt stiekem meegluren naar deze geile films!

Bekijk de trailer en je ziet een video opgenomen met een verborgen camera. De stoute vader had zichzelf verwend met zijn eigen geile incest pornofilm, maar die is in onze handen terecht gekomen!

Kom hem snel bekijken, voordat we hem offline moeten halen! Dit is de echte incest die je nergens anders kan vinden! Opa is dol op zijn kleindochters Zoon misbruikt! Broer lokt zusje in de kelder Mag dit zomaar in Nederland? Vader neukt dronken dochter! Deze films zijn verboden! Moeder Neukt Zoon Horror vader neukt dochter! Zusje komt op broers pik klaar. Moeder zuigt de harde lul van zo Kleinzoon drogeert oma! Vader betrapt moeder met dochter Ze pijpt haar broer wakker. Erik neukt zijn jongste zusje!

Gedwongen Sex Met Pa. In deze incest seks film zie je vader, moeder en dochter in een geil incest seks spel vewikkeld. Ja het is gecompliceeerd. Maar wij doen niet zo moeilijk. Kom gewoon verder kijken naar deze perverse familie die al hun incest ervaringen op video hebben vastgelegd omdat ze ernom op geilen dat mensen stiekem naar ze kijken en daar opgewonden van raken. Bekijk de keiharde incest trailer! Ze gaan flink te keer en latem je meegenieten van alle hete pentraties en orale seks beurten!

Deze ouwe man heeft enorm veel mazzel dat zijn dochters krap bij kas zitten! Voor wat beltegoed en extra zakgeld laten ze hun perverse vader aan hun jonge lijven likken. Kijk hem eens genieten de oude geilaard. Wie wil dat nou niet! Zijn meiden hebben heerlijke strakke lijven met heerlijke prille borsten en een poesje zo groen als gras met van die vlashaartjes!

Eerst likt hij lekker aan hun kutjes en daarna wordt hij door twee dochters tegelijk afgezogen. Nu nog even klaarkomen pa! Vader is jarig en heeft een ondeugende fantasie als kado in gedachten.

Hij heeft al een poosje geile opmerkingen zitten maken tijdens het avondeten en moeder wezen polsen om hun dochter in het sex spel te betrekken.

Vandaag is het zover en verleiden vader en moeder hun scheel kijkende dochter tot incest seks. Ik pakte de fles en deed mijn rugzak weer dicht. Toen ik mij omdraaide zag ik het silhouet van mijn dochter. Zij stak net haar borsten naar voren en boog haar rug achterover terwijl zij haar nachthemd over haar hoofd heen trok. Ik keek er stiekem naar en merkte dat Danny ook gluurde, maar dan naar de schaduw van mijn echtgenote. Ik zag de schaduwe van Carla, gebogen over haar rugzak, haar grote borsten bungelden terwijl zij haar nachtpon aan het zoeken was.

Oh God, die arme jongen, dacht ik. Dit moet een echte marteling voor hem zijn. Toen voelde ik mijn erectie weer groeien en ik ging snel zitten voordat Danny het merkte. Mijn plotselinge beweging moet hem hebben afgeleid want hij keek snel om en met een zenuwachtig lachje ging hij naast mij zitten.

Vervolgens, probeerde hij ongemerkt een bobbel in zijn broek te bedekken. Ik klopte hem op de arm en opende een flesje whisky. Maar het smaakt mij niet erg lekker. God wat was het lekker. De kou leek uit mijn botten te verdampen en werd vervangen door een warm en voldaan gevoel. Janelle kwam onder het gordijn door glippen en ging naast ons zitten op onze slaapzakken.

Ik overhandigde haar de fles en liet haar ook een slaapmutsje nemen, net zoals Danny. Zij voelde zich meteen warmer, maar ook zij vond de smaak niet lekker. Toen deed Carla het gordijn weer omhoog en nam ook gezellig een slokje uit de fles. Wij voelden ons nu veel warmer maar ook tamelijk moe, dus wij gingen boven op onze slaapzakken liggen kletsen terwijl we af en toe een slokje namen. We genoten van het lekkere gevoel van onze zachte slaapzakken.

De kinderen werden een beetje giechelig, wat zelden voorkwam bij onze tieners, maar Carla en ik vonden dat juist gezellig. Ik zag in haar ogen dat we onze kinderen opnieuw aan het ontdekken waren. Het was alsof we voor het eerst de volwassenen leerden kennen die zij aan het worden waren In elk geval was het geweldig leuk en we genoten er beiden met volle teugen van.

Voordat we het wisten, was de fles leeg en ik gaf toe aan het gezeur van iedereen, om een tweede flesje open te maken. Volgens mij genoten wij alle vier erg van deze gezelligheid en niemand wilde het laten eindigen. Wij begonnen te vergeten hoe koud het eerder was geweest. En in een mum van tijd moest ik ook het derde flesje al pakken, er was alleen nog cognac. Wij waren steeds bezig de fles door te geven en over van alles en nog wat te kletsen.

Het was duidelijk dat de kinderen zich volwassen voelden en aardig uit hun schulp leken te komen. Ik vroeg me wel af of ze niet een beetje te dronken aan het worden waren. In elk geval was het goed dat ze zo open waren tegen ons, een mooie en welkome verandering, die Carla noch ik wilden beëindigen. Ik vermoed dat ik me daarom zelfs niet meer kan herinneren of ik ook het laatste flesje pakte. Carla en ik waren misschien ook wel een beetje tipsy geworden.

Ik bedacht ineens dat tipsy niet helemaal het juiste woord was. De alcohol leek mij plotseling flink te raken en ik realiseerde me dat ik al praktisch stomdronken was.

Toen ik Carla wat beter bekeek, viel me op dat zij ook al ver heen was, maar ze kon het nog net verbergen voor onze kinderen. Verbazingwekkend genoeg kon ik niet zeggen dat onze kinderen dronken waren. Danny babbelde van alles over zijn school en biechtte op dat hij wel eens seks-spelletjes speelde met zijn vriendjes. Janelle kletste non-stop over haar vriendinnen en de meest recente ontwikkelingen in haar kalverliefdes en haar vrijages in de bioscoop en zo.

Toen trok iets dat Janelle zei, mijn aandacht. Ik ben ervan overtuigd dat alle leuke jongens je aantrekkelijk vinden. Je hebt mooie blauwe ogen, lange blonde haren en een fantastisch figuur. Of denk je niet, Steve? Je bent een heel knap meisje met een enorm sexy figuur en de jongen die jou later krijgt mag wel heel dankbaar zijn. Jij zegt maat wat, jij bent dronken! Ik kon het niet helpen, maar ik merkte dat haar grote, ronde borsten zich bewogen onder haar katoenen nachtpon, terwijl zij diep adem haalde.

Ik had toch gelijk, verdomme? Zij was echt een lekkere stoot geworden, daar was geen twijfel over. Maar je moest toegeven, hij liet zich niet buiten het gesprek sluiten.

Hij ging zijn eigen weg Je hebt wel een knuffel verdiend. Ik kon het niet helpen, maar ik zag hoe hij zijn gezicht liet rusten op de grote, slechts door een dunne nachtpon bedekte, borsten. Als ik niet zo dronken was geweest, zou ik gezworen hebben dat hij even trots naar mij glimlachte.

Ik bedoel, als ik dan zo aantrekkelijk ben, waarom doen ze dan niets? Jezus, als die nachtpon nog iets losser rondom haar nek hing, kon ik zelfs haar tepels zien. God, wat had zij een lekkere tieten. Hoe kan ik nou iemand onzeker maken? Ik bedoel, jongens kunnen afgeleid of zelfs geïntimideerd worden door een al te mooie vrouw," zei ik, terwijl ik weer naar de hals van haar nachtpon keek.

Je bent net zo mooi als een fotomodel en jongens met seks in hun gedachten kunnen dat soort visuele intimidatie nog niet verwerken. Ik bedoel, op een volwassen manier?

Je bent een prachtige, volwassen, en heel sexy vrouw. Dit probleem had haar kennelijk al lang bezig gehouden en mijn mening was voor haar een soort katharsis of openbaring Ondanks de ernst van het moment, kon ik alleen maar denken aan haar meisjesborsten die heel lichtjes drukten tegen mijn borst en aan de aangenaam zoete geur van haar zijdezachte lange blonde haar in mijn gezicht. Zij hield mij vast en liet mij niet los, zodat ik haar maar liet begaan en haar een beetje terug knuffelde.

Maar ik werd mij wel steeds meer bewust van haar lichaam Ik verloor mijzelf in het moment en streelde over haar rug en over haar slanke stevige rondingen. Ik streelde omhoog en omlaag over haar rug, elke keer ietsje lager en dan terug langs haar zijkant Plotseling legde zij haar been over mij heen en kwam bovenop mij liggen, nog steeds mij lekker knuffelend, maar ik werd een beetje bang.

Ik had een erectie hoewel ik me tot dan toe er niet bewust van geweest. Nu drukte die erectie tegen haar strakke buik en ik was bang dat zij hem zou kunnen voelen. Even later was ik daar zelfs zeker van, toen zij haar knieën aan weerszijden van mijn benen legde en met zachte druk haar kruis tegen mijn stijve piemel drukte.

Dit ging niet goed! Mijn eigen dochter wreef haar kruis tegen mijn stijve piemel aan, of niet soms? Of was het mijn verbeelding Maar ik voelde het opnieuw. Zij drukte iets harder, duidelijk waarneembaar. Zij speelde bewust een subtiel spel. Zij wreef met opzet tegen mijn piemel! Mijn eigen dochter wilde haar poesje tegen mijn stijve piemel aan wrijven! Dit mocht ik toch niet laten gebeuren? Ik streelde even langs haar rug en klopte toen hard op haar billen als een signaal dat deze te innige omhelzing afgelopen moest zijn.

Maar dat gebeurde niet. Zij streelde mijn hoofd, duwde haar neus in mijn nek en perste haar kruis nog harder op mijn bonzende piemel. Mijn handen lagen nog steeds op haar billen en ik voelde hoe ik ze in een reflex stevig beetpakte.

Oh God, ik begon er zelfs in te knijpen! Ik liet me maar gaan en masseerde lekker haar billen. Ze voelden zo groot, zo zacht, zo rond, zo uitnodigend. Ik kneedde ze harder en harder en Janelle begon haar kruis nog steviger tegen mij aan te drukken. En ik begon haar steeds steviger tegen mij aan te trekken. Toen realiseerde ik mij ineens waar ik mee bezig was. Oh mijn God, dacht ik, wat ben ik aan het doen?

Ik ben mijn eigen dochter aan het droogvrijen. Wat zou Carla hier wel van denken? Ik schudde mijn gezicht snel heen en weer, om Janelle’s haar uit mijn ogen te krijgen en keek toen angstig naar mijn vrouw en zoontje.

En ik was stomverbaasd. Danny had het nachthemd van Carla opengeknoopt en was haar borsten aan het strelen! Zij leunde met haar hoofd achterover en liet haar eigen zoon vrijuit spelen met haar grote blote borsten! In Godsnaam, wat waren die twee daar aan het doen?

Danny likte aan de opgezwollen tepel van zijn moeder met zijn tong zeer deskundig , en toen zag ik zijn hand onder haar nachtpon glijden Hij vond het kennelijk snel want Carla begon te kreunen en spreidde haar benen. Hij tilde het nachthemd op en ik zag zijn vingers strelen over haar slipje. Ik zag haar gesloten ogen en begreep dat zij volledig onder invloed van de alcohol was en zo geil als de hel. Ik vreesde dat zij ons zoontje alles zou toestaan wat hij maar wilde. Ik zag dat Danny het slipje van zijn moeder opzij schoof.

Ik zag haar behaarde kut, zijn vinger gleed erin en begon erin en eruit te glijden en terwijl hij nog steeds aan haar borst lebberde. Zij duwde haar poesje tegen me aan, spreidde haar heupen nog breder rondom mijn dijen en trok haar knieën omhoog om nog dichter tegen mij aan te komen schurken.

Ik werd opgewonden van het gevoel van mijn dochter die mij ongegeneerd aan het droogneuken was. Zij hief haar hoofd langzaam boven het mijne en toen kuste ik haar. Zij deed haar mond open. Toen onze lippen elkaar ontmoetten, duwde zij mijn hoofd omlaag en haar tong drong door in mijn mond - ik kreunde van genot. God, wat werd ik opgewonden. Zij draaide haar tong rond in mijn mond en vervolgens zoog ze aan mijn tong, zodat ik mijn tong in haar mond duwde.

Zij trok haar knieën nog verder op en schurkte tegen mijn piemel. Droogneuken met alleen nog haar slipje en mijn pyamabroek ertussen. Ik kon de vochtige warmte van haar poesje door onze kleren heel voelen. Haar bewegingen op mijn piemel maakten dat mijn heupen onbewust begonnen te bewegen in hetzelfde ritme.

God, wat was ze heet Ik duwde haar weg Zij ging rechtop zitten en legde haar handen op mijn borst.

JONGEN ZOEKT MILF RIJPE VROUWEN THUISONTVANGST